011

Vita vase champagne matt met Philodendron green Beauty

De Philodendron green Beauty doet zijn naam alle eer aan: wat een groene schoonheid! Deze prachtplant komt oorspronkelijk uit de onderste lagen van het Zuid-Amerikaanse oerwoud. Maar in de huiskamer komt hij net zo goed tot zijn recht. Het is een echte sfeerbepaler, een vriendelijke groene gast die op de achtergrond gewoon mooi staat te wezen. Onze Philodendron green beauty heeft weinig verzorging nodig. Niet in direct zonlicht zetten en regelmatig wat water geven. Dat is alles.

Vita vase champagne matt met philodendron green beauty

Een stralende pot plant combinatie

Je vraagt je misschien af of wij van Oasegroen die groene schoonheid nog wat meer kunnen benadrukken? Nou, jazeker, dat is ons gelukt. Kijk eens naar deze gematteerde champagnekleurige pot die lijkt te stralen als een flûte met bubbels op een heldere zomerdag. Heerlijk. Wij vinden het een goed gelukte pot plant combinatie, zo één waar je jarenlang plezier van hebt.

Vita vase champagne matt met Philodendron green Beauty: groene schoonheid met bubbels


Pot

Naam Vita vase champagne matt
Hoogte 90cm
Diameter 55cm

Plant

Wetenschappelijke naam Philodendron green Beauty
Land van Herkomst Centraal- en Zuid-Amerika
Verzorging Makkelijk
Standplaats Halfschaduw
Water Gemiddeld

Achtergrondinformatie

De Philodendron green beauty is een makkelijk te verzorgen plant die op verschillende plaatsen in huis kan staan. De plant doet het het beste in een halfschaduw omgeving zonder direct zonlicht.

Prijs

670,-