SHOWROOM

In het Gelderse Ammerzoden ligt, makkelijk bereikbaar via de snelweg A2, de prachtige showroom van Oasegroen. Het statige en hypermoderne kassencomplex met z’n fraaie welvingen is met 5.000 vierkante meter één van de grootste van Nederland in zijn soort.

Het biedt plaats aan een keur van bijzondere planten, potten, objecten, decoraties en kunstplanten. Binnen heerst een sfeer van exotische oorden en Nederlandse nuchterheid. Hier werkt het team van Oasegroen hard om klanten optimaal van dienst te zijn.


Oasegroen showroom

Wat wil de klant?

Dienstverlening begint altijd met de vraag: wat wil de klant? Strak of uitbundig, modern of nostalgisch? Onze stylisten proberen dat te achterhalen aan de hand van een goed gesprek. Foto’s van de in te richten ruimte kunnen helpen een beeld te vormen.

Een wandeling door de showroom van Oasegroen maakt vaak het plaatje compleet. Al naar gelang de wensen van de klant combineren en variëren we met (kunst) planten, potten, takken, beelden en/of andere producten. Uiteindelijk is bijna alles mogelijk.

Het eindresultaat is altijd een combinatie die optimaal in het interieur past en het een effectieve meerwaarde geeft. We streven ernaar dat klanten lang genieten van onze producten, zonder dat er veel onderhoud nodig is.

Maak een afspraak

In het gehele proces van klantwens naar eindresultaat heeft onze showroom een spilfunctie. Ben je geïnteresseerd, maak gerust een afspraak en kom langs. We nemen uitgebreid de tijd om je rond te leiden in de showroom en te vertellen over alle producten en mogelijkheden van Oasegroen.


OASEGROEN

Wordragensestraat 38
5324 JM   Ammerzoden
Google maps

openingstijden showroom

Maandag op afspraak
Dinsdag 13.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00

contact

We zijn op werkdagen bereikbaar van
08.30 - 17.00 uur en helpen je graag.

WhatsApp
+31 73 2032739
contact@oasegroen.nl

© Copyright Oasegroen | Privacybeleid