006

Vita vase dark silver mat met Vanda orchidee Lila

Nee, voor de Vanda Lila, de juweel onder de orchideeën, hoef je niet naar de flanken van de Himalaya. Je hoeft daar niet in de eindeloze wouden naar de toppen van speciale bomen te klimmen, om te zoeken naar plekken waar deze ‘luchtplant’ groeit. Luchtplant ja, want deze bijzondere orchidee heeft luchtwortels die werken als sponzen. In de natuur leeft de Vanda van ochtenddauw en malse regen. Maar daar hoef jij ’s morgens vroeg echt niet speciaal je wekker voor te zetten.

Vita vase dark silver mat met Vanda orchidee Lila

Levensechte orchidee

Met een Vanda orchidee Lila van Oasegroen geniet je van de ongelofelijke schoonheid en het unieke kleurenpalet van deze haast magische orchidee. En je hebt er verder geen omkijken naar. Hoe dat kan? Wij hebben de Vanda Lila perfect nagemaakt. De combinatie van bloemen, bladeren en luchtwortels maken hem levensecht. Zelfs de Portugese ontdekkingsreiziger Alvin Semedo, die de Vanda in 1613 ontdekte, zou onze kunstorchidee niet van echt kunnen onderscheiden. En in deze darksilver vaas komt de plant geweldig tot z’n recht.

Vita vase dark silver mat met Vanda orchidee Lila is perfect magisch realisme!


Pot

Naam Vita vase dark silver mat
Hoogte 130cm
Diameter 50cm

Kunstplant

Wetenschappelijke naam Vanda orchidee Lila
Hoogte 90cm
Diameter 70cm
Kwaliteit Zeer realistisch. Hoogste kwaliteit kunstplanten die er is. De combinatie van de luchtwortels, blad en bloemen zorgen voor een realistisch uiterlijk.

Achtergrondinformatie

De oplage van de Vita vase dark silver is beperkt. Deze pot wordt handmatig in elkaar gezet, inclusief de bekleding met bladeren van bladzilver. Blaadjes die na het aanbrengen net zolang in elkaar worden gewreven totdat het geheel waterdicht is. Een laklaag, inclusief matte bescherming geeft kleur aan de Vita pot. Deze uitvoering van de namaak Vanda orchidee Lila lijkt levensecht. Toch vraagt hij nauwelijks onderhoud. Eén keer per maand met een stofdoek erover is voldoende.

Prijs

1370,-