026

Agrilla natural stonecast vase met Artificial Philodendron monstera

Agrilla natural stonecast vase met Artificial Philodendron monstera

Geen kunst? Wel kunst! Grote kunst! Monsterlijke kunst! Ja, deze Philodendron monstera is namaak, maar dat is alleen te zien als je vlakbij staat. Hij oogt alsof hij net uit het oerwoud komt, dankzij de gedetailleerde bladeren en de bijzonder natuurlijk uitziende aanhechtingen van het blad aan de steel. Een kunstplant dus van de hoogste kwaliteit. Doet het goed op plekken waar de zon niet schijnt en heeft geen onderhoud nodig, hooguit een keer een streling van een plumeau tegen het stof.

Gebarsten klei

En als we het dan toch over kunst hebben, kijk ook eens naar deze Argilla vaas van stonecast. Argilla betekent klei in het Italiaans, maar in deze prachtige vaas zit geen klei verwerkt. De basis is gevormd met een in een mal gegoten mix van zand, grind en water. Na het uitharden is de tekening van opgedroogde, gebarsten klei aangebracht en is de vaas geschilderd. Prachtig om te zien en een sierraad voor elke ruimte. Is het erg dat het kunst is? Nee, want het is kunst!

Agrilla natural stonecast vase met Artificial Philodendron monstera: een kunstzinnige pot plant combinatie!

Pot

NaamAgrilla natural stonecast vase
Hoogte100cm
Diameter65cm

Kunstplant

NaamArtificial Philodendron monstera
Hoogte80cm
Diameter110cm
KwaliteitNiet van echt te onderscheiden

Achtergrondinformatie

Deze pot lijkt op een ingedroogde kleipot. De met de hand aangebrachte tekening doet denken aan de patronen van gortdroge, gekrakeelde klei. Dankzij de verfijnde beschildering krijgt de Agrilla pot zijn natuurlijke uitstraling. De nagemaakte Philodendron monstera is op plekken met nauwelijks natuurlijk licht een goed alternatief voor een huiskamerplant die vol in blad zit. Niet van echt te onderscheiden.

Prijs

1100,-