055

Pot Artstone zwart met Philodendron green Beauty

Inmiddels telt de Philodendronfamilie zo rond de vijfhonderd leden en dat aantal zal blijven groeien. Wetenschappers vinden steeds nieuwe aftakkingen van deze liefdesboom zoals de Griekse vertaling luidt. Philo is oud Grieks voor liefde, dendron betekent boom. En zoals je zelf op de foto kunt zien, doet de Philodendron green Beauty zijn naam eer aan. Het is een echte groene schoonheid. Hij komt oorspronkelijk uit de onderste lagen van de Zuid-Amerikaanse oerwouden. Maar met z’n grote, stralend donkergroene bladeren is hij ook een graag gezien gast in elke kantooromgeving.

Pot artstone zwart met philodendron green beauty

Uniek drainagesysteem

Het feestelijk groen van de green beauty doet het goed in elke behuizing. Speciaal voor deze combinatie hebben we hem in de pot Artstone zwart gezet. De potten van Artstone zijn gemaakt van lichtgewicht kunststof. Ze zijn dus makkelijk te verplaatsen en je kunt ze zowel buiten als binnen zetten. Elke Artstone pot heeft onderin een uniek drainagesysteem, dat ervoor zorgt dat een plant altijd de juiste hoeveelheid water krijgt. Ideaal voor deze Philodendron green Beauty, die toch al zo makkelijk te onderhouden is.

Pot Artstone zwart met Philodendron green Beauty: feestelijk groen ontmoet lichtgewicht zwart!


Pot

Naam Artstone zwart
Hoogte 90cm
Diameter 42cm

Plant

Wetenschappelijke naam Philodendron green Beauty
Land van herkomst Centraal- en Zuid Amerika
Verzorging Makkelijk
Standplaats Halfschaduw
Water Gemiddeld

Achtergrondinformatie

Wij adviseren om de grond waarin de Philodendron Green Beauty staat in de lente- en zomermaanden wat vochtig te houden. In de winter is het niet erg als de grond een week lang droog aanvoelt. Deze plant vindt het niet fijn als het te nat is, dankzij het drainagesysteem in de Artstone pot is de kans daarop gelukkig klein. Hij houdt er wel van als je af en toe zijn bladeren met water afsproeit. Even onder de douche om het stof te verwijderen. Lekker!

Prijs

350,-