Moswanden, een prachtige natuurlijke uitstraling

Oasegroen is in Nederland de trendsetter op het gebied van interieurbeplanting, dat blijkt onder meer uit onze succesvolle introductie van moswanden. Moswanden verkopen we onder de merknaam Mr.Moss. Al enige tijd zochten we naar een originele, onderhoudsvrije groene decoratie die we in elk interieur konden toepassen. Mos was het antwoord.

Moswanden Oasegroen

Mossen en mensen werken samen in moswanden

Er zijn ontzettend veel mossoorten te vinden, ze komen bijna overal voor en in alle jaargetijden. Mossen vormen belangrijke schakels in ecosystemen. Ze produceren zuurstof, gaan erosie tegen en ze kunnen goed samenleven met andere planten. Mensen gebruiken mossen al eeuwenlang als brandstof, vloerbedekking, matrasvulling en isolatiemateriaal. De moswanden van Mr.Moss zijn zo gezien een mooie voortzetting van de langdurige relatie tussen mossen en mensen.

Groene innovatie

Moswanden staan voor groene innovatie. We zijn dan ook blij met de erkenning die we hiervoor hebben gekregen met een certificaat van het NL Greenlabel voor Duurzaamheid. Daarvoor wordt onder meer gekeken naar de materialen waaruit de moswanden bestaan, de afkomst, het transport, CO2-uitstoot en de mogelijkheden tot hergebruik. Mr.Moss gebruikt alleen maar natuurlijke materialen voor de moswanden. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid, ecologie en gesloten kringlopen. Daarom worden de panelen van onze moswanden gemaakt van ecologisch plaatmateriaal dat honderd procent biologisch afbreekbaar is en helemaal recyclebaar.

Gevormde ronde moswand horeca

Mr.Moss, dé uitvinder van moswanden, is een merknaam van Oasegroen

Opvallend, warm en mooi

Inmiddels heeft Oasegroen al vele moswanden mogen leveren aan tevreden klanten. Het zijn altijd opvallende, warme en vooral mooie elementen in het interieur. Naast de schoonheid die een moswand biedt, gebruiken opdrachtgevers het ook als statement. Met een moswand bevestigen ze het belang dat ze hechten aan duurzaamheid en andere groene waarden. Heb je ook interesse in zo’n prachtige moswand, neem dan gerust contact op. Wij kunnen je alles vertellen en laten zien over de mogelijkheden van moswanden.

Maak ook een groen statement met de mooie moswanden van Oasegroen