039

Luxe lite bronze universe vase met Philodendron imperial Green

Soms wil je het gewoon even makkelijk hebben, en niet te duur. Geen ingewikkelde verzorging, geen verplichte standplaatsen in de zon of perse in de halfschaduw, geen pot die je met een speciaal middeltje moet schoonmaken of iets dergelijks. Want gemak dient de mens. Tegelijkertijd wil je ook niet dat het ten koste gaat van de schoonheid. Op zulke momenten is onze Luxe lite bronze universe vase met Philodendron imperial Green de perfecte oplossing. Prachtig en eenvoudig!

Luxe lite bronze universe vase met philodendron imperial green

Schubben en schapenwolkjes

Deze bronskleurige pot is gemaakt van polyester en dus licht van gewicht. Je verplaatst hem makkelijk van de ene plek naar de andere. Tegelijkertijd is het een beauty. Kijk naar die bronzen, antracietkleurige uitstraling, gelijk de schubben van een zoetwatervis, die langzaam overgaan in een subtiel patroon van schapenwolkjes op een lentedag. In de pot, die aardse kleuren combineert met intrigerend reliëf, planten we de Philodendron imperial Green. Vreemd, we beginnen dit verhaal met eenvoud en betaalbaarheid, maar het eindresultaat oogt toch bijzonder ingenieus. Kortom, grote klasse!

Luxe lite bronze universe vase met Philodendron imperial Green: eenvoud van grote klasse!


Pot

Naam Luxe lite bronze universe vase
Hoogte 110cm
Diameter 38cm

Plant

Wetenschappelijke naam Philodendron imperial Green
Nederlandse naam Philodendron imperial Green
Land van herkomst Tropisch Amerika
Verzorging Makkelijk
Standplaats Halfschaduw, schaduw
Water Gemiddeld

Achtergrondinformatie

De verzorging van de Philodendron imperial Green is eenvoudig. Hij houdt van het klimaat in de gemiddelde huiskamer en het mag gerust een beetje vochtig zijn. Het is een snelgroeier die al snel een mooie, volumineuze uitstraling heeft. Tip 1: als de Philodendron het vocht niet goed kwijt kan door middel van verdamping, lijkt het of de plant gaat huilen en rollen er druppels over het blad. Is geen probleem. Tip 2: worden de bladeren bruin, dan krijgt de plant te weinig water, worden ze geel, dan krijgt de Philodendron teveel vocht. Is logisch natuurlijk.

Prijs

380,-