010

Graphic vase white washed met Anthurium jungle King

Sommige mensen denken nog steeds dat Tarzan de koning van de jungle is. Ze hebben het mis. Hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van de Anthurium jungle King. Anthuriums komen voor in het Zuid-Amerikaanse oerwoud. Er zijn wel 600 soorten, met én zonder bloemen. De Anthurium jungle King heeft geen bloemen. Hij valt vooral op vanwege zijn prachtige, imposante bladeren. Deze King doet het goed in bijna elke huiskamer. Heeft veel licht nodig, maar liever geen direct zonlicht. Eén keer in de week water geven. Klaar.

Graphic vase white washed met anthurium jungle king

Vorstelijk onderkomen

Deze koning in je huiskamer heeft natuurlijk een vorstelijk onderkomen nodig. Wat dacht je van de Graphic vase white washed. Bijna een meter hoog en een halve meter in doorsnee. Een paleis voor elke plant. De basis van deze vaas is kunststof die we met behulp van een mal in de juiste vorm hebben gegoten. Daarna brachten we een laag kwartszand aan, waardoor je deze prachtige afwerking krijgt met een steenachtige uitstraling.

Graphic vase white washed met Anthurium jungle King: een koning in zijn paleis


Pot

Naam Graphic vase white washed
Hoogte 90cm
Diameter 48cm

Plant

Wetenschappelijke naam Anthurium jungle king
Nederlandse naam Flamingoplant
Land van Herkomst Amazonegebied – Zuid-Amerika
Verzorging Makkelijk
Standplaats Halfschaduw
Water Gemiddeld

Achtergrondinformatie

Kijk eens naar onze Graphic vase white washed. Kijk eens wat een frisse, tijdloze pot het is. De inspiratie voor dit model ligt in natuurlijke materialen en afwerkingen. Vaklieden hebben het potpatroon met de hand gemodelleerd. En elke herhaling is net iets anders dan de vorige. Dat maakt elk patroon, elke pot uniek. De Anthurium jungle King is een makkelijke kamerplant, die in ieder interieur past. De mooie, indrukwekkende bladeren ogen wat leerachtig en hebben een ovale vorm.

Prijs

640,-