021

Vita bladzilver vase deep earth matt met Philodendron xanadu

Olivia Newton John zong het al: “het beneemt je de adem en ziet er verblindend mooi uit. We noemen het Xanadu.” En zo is het maar net. Je hoeft er niet eens voor naar een ver eiland. Onze Philodendron xanadu doet het geweldig in je huiskamer. Die moet dan wel een beetje ruim zijn, want het is een grote plant. Niet voor niets wordt hij ook wel Monstera genoemd.

Deep earth matt vase met philodendron xanadu

Makkelijk te onderhouden

Deze groene gigant is trouwens bijzonder gemakkelijk in het onderhoud, dus ideaal als kantoorplant of voor een andere bedrijfsruimte. Je moet er wel voor zorgen dat hij niet in de volle zon staat. Zet hem in deze prachtige pot met een diepe, aardse kleur en plaats de pot plant combinatie in de schaduw of halfschaduw. Niet teveel water, en – om Olivia nog maar eens te citeren: “daar staat hij te stralen, de lichtjes dansen en jij bent alleen met je Philodendron xanadu. Voor altijd!” Wat wil je nog meer?

Vita bladzilver vase deep earth matt met Philodendron xanadu: Voor altijd mooi!


Pot

Naam Vita bladzilver vase deep earth matt
Hoogte 90cm
Diameter 55cm

Plant

Wetenschappelijke naam Philodendron xanadu
Nederlandse naam Philodendron
Land van herkomst Regenwoud van Zuid Amerika
Verzorging Makkelijk
Standplaats Halfschaduw / schaduw
Water Gemiddeld

Achtergrondinformatie

De Vita pot is uit onze eigen ‘bladzilver’ collectie. Ontworpen om te stralen in huiskamers en kantoren. De bladzilveren afwerking zorgt voor een luxe uitstraling en een tijdloos beeld. De Philodendron xanadu is een sterke en makkelijke kamerplant. Je hoeft geen groene vingers te hebben om hem te onderhouden. De plant groeit als een bol. De combinatie van bladzilveren pot met de frisse en rustige Philodendron xanadu brengt een junglesfeer in huis. Het is een combinatie die tijdloos is en dus niet gauw gaat vervelen.

Prijs

810,-