047

Bronze natuurlijke pot met Aralia fabian

Hoe langer en geconcentreerder je naar deze pot kijkt, hoe meer het lijkt of je steeds verder het heelal ingezogen wordt. Een kolkend, wolkend, kleurrijk universum. Toch wordt deze pot gewoon in Nederland gemaakt. Met de hand, in kleine aantallen, afhankelijk van de vraag. Daardoor blijft de pot uniek en van een ongekende kwaliteit. Puur vakmanschap, want de pot is hol en dubbelwandig en daardoor licht in gewicht. De natuurlijke, gevlamde tekening is te danken aan allerlei verschillende stoffen in de klei. Elk stofje reageert op zijn eigen manier op de ovenhitte.

Bronze natuurlijke pot met aralia fabian

Schaduwplant

Deze complexe pot vormt een prachtige combinatie met de Aralia fabian. Een plant die in de verte familie is van de hedera. Oorspronkelijk is hij afkomstig uit de tropische delen van Azië en Afrika. Met zijn ronde, groene, soms naar paars neigende bladeren, is het een lust voor het oog. Zeker omdat zijn silhouet eruit ziet als een vertakte boom, inclusief stam, takken en bladerkroon. De bijnaam van de Aralia fabian is schaduwplant, omdat het in warme landen goed toeven is onder zijn dak van bladeren.

Bronze natuurlijke pot met Aralia fabian: een schitterende match van handgemaakte pot en tropische plant!


Pot

Naam Bronze natuurlijke pot
Hoogte 70cm
Diameter 45cm

Plant

Wetenschappelijke naam Aralia fabian
Land van herkomst Afrika en Azie
Verzorging Moeilijk
Standplaats Volle zon
Water Gemiddeld

Achtergrondinformatie

De Aralia fabian is geen allemansvriend, je moet hem echt de nodige aandacht geven om hem gezond te houden. Zet hem om te beginnen op een zonnige plek en laat hem rustig wennen. De Aralia houdt er niet van verplaatst te worden. Geef hem regelmatig water, behalve in de winter, dan mag de grond wel iets droger zijn. Ook vindt deze plant het fijn als je hem met een plantenspuit besproeit. Door al jouw goede zorgen zal de Aralia fabian elke dag stralen in je huiskamer.

Prijs

1200,-