068

Bladzilver Rose gold matt vase met Seringenhout en kunst bloesem en bessen

De sering is een heester die grillig groeit. De takken en stammen zijn dan ook bij uitstek geschikt om als decoratief element te dienen in allerlei wonderschone pot plantcombinaties. De sering met zijn prachtige, heerlijk geurende bloemen is een ver familielid van de olijf. In barokigheid doen ze niet voor elkaar onder. In de natuurgeneeskunde staat de sering bekend om zijn helende invloed op gestreste en nerveuze mensen. Dat geloven we graag, want als we naar deze combinatie kijken worden we helemaal ontspannen.

Kunst bloesem in een bladzilveren rose gouden vaas met seringenhout

Boeddhaboom

In Zuid-Europa zetten ze de takken niet in een pot zoals wij dat doen, maar maken kinderen er fluiten van. Het hout is makkelijk uit te hollen. De Tibetaanse sering is een heilige boom en wordt ook wel Boeddhaboom genoemd. Mede vanwege zijn kalmerende uitstraling. Pelgrims laten boodschappen of tekeningen achter op de bast van de boom om zo met de Boeddha te communiceren. En als je goed naar de seringentakken in deze Bladzilver Rose gold matt vase kijkt, begrijp je het waarom van die Goddelijke uitstraling. Zo mooi, zo rustgevend, zo vredig, kom je het niet zo gauw tegen. Dus stress eruit, seringenhout erin.

Bladzilver Rose gold matt vase met Seringenhout en kunst bloesem en bessen: Rustgevende combinatie die de burn out op een afstand houdt!


Pot

Naam Bladzilver Rose gold matt vase
Hoogte 110cm
Diameter 55cm

Plant

Wetenschappelijke naam Seringenhout en kunst bloesem- en bessen

Achtergrondinformatie

De bladzilver Rose gold matt vase komt uit onze bladzilveren collectie. Die bestaat uit prachtige objecten die door ervaren ambachtslieden met de hand zijn bewerkt. Voor elke pot kiezen wij een plant die er het beste bij past. De combinatie straalt mede dankzij de zilveren glans van de pot altijd en vormt een sierraad voor elke ruimte.

Prijs

800,-