040

Radica mother of pearl black shell vase met Ghostwood takken

Dit is weer zo’n pot plantcombinatie waar de monden van openvallen. We geven meteen toe: wellicht niet voor iedereen geschikt, maar wat een verfijning en wat een interessant verhaal zit er achter deze combi. De mother of pearl schelpen op de pot zijn echt. Ze worden door specialisten gesorteerd op diepzwarte kleur in combinatie met het parelmoeren dessin. Zeer bijzonder. Vervolgens worden ze door andere vaklieden op een polyester pot bevestigd. Niet zomaar, nee, op een dusdanige manier dat er geen naden meer zichtbaar zijn.

Radica mother of pearl black shell vase met ghostwood takken

Spookbos

Ghostwood betekent letterlijk: woud der geesten, en in zekere zin vormen de takken in deze Radica pot ook een spookbos. Grillig, ongrijpbaar en haast doorzichtig. Het hout is op een speciale manier gestraald om de nerf en de rauwe structuur duidelijk zichtbaar te maken. De kronkelende takken met hun spitse punten lijken in de lucht te klauwen als vlammen uit een hellemond of een drakenbek. Sprookjesachtig inderdaad, en een beetje spookachtig.

Radica mother of pearl black shell vase met Ghostwood takken: Sprookjesachtig mooi!


Pot

Naam Radica mother of pearl black shell vase
Hoogte 122cm
Diameter 55cm

Decoratie

Naam Ghostwood takken

Achtergrondinformatie

Met deze combinatie haal je een kunstwerk in huis. Allerlei natuurlijke materialen lijken haast vanzelfsprekend met elkaar te matchen, kleuren en structuren die tot leven dreigen te komen, ogenschijnlijke tegenstellingen die fraai harmoniëren. Kunst zoals gezegd. Zet deze combinatie op een plek in je huis waar hij goed tot zijn recht komt. In dat verband is het handig te weten dat het geheel vanwege de uitwaaierende takken nogal wat ruimte inneemt. Maar staat hij eenmaal goed, dan heb je ook iets heel bijzonders in huis. Zeker als je deze combinatie op een mooie manier aanlicht.