022

Pot Mother of pearl white vase met Wilde bloemen boeket

We horen het mensen zeggen: wildboeketten zijn prachtig, alleen jammer dat we er maar zo kort van kunnen genieten. Gelukkig hebben we daar iets op gevonden. Een wildboeket voor alle seizoenen. Een kleurexplosie, een schitterende bos bloemen die altijd goed blijft. Kunstbloemen inderdaad. Maar het is zelfs voor kenners lastig om dat onderscheid te zien. Bijen merken pas het verschil als ze geen honing vinden. Franse impressionisten zijn er verzot op en maken kunst van deze kunst.

Pot mother of pearl white vase met wilde bloemen boeket

Betoverende wittinten

De kleurenpracht van dit wildboeket komt bijzonder goed tot zijn recht in deze pot van Mother of pearl white. De binnenkanten van echte schelpen zijn met de hand ingelegd door noeste ambachtslieden. Zo ontstaat als het ware een oneindig mozaïek in de branding van een door mensen vergeten tropisch eiland, een paarlemoeren droom van betoverende wittinten. En in dat verheven visioen staat ook nog eens dat heerlijk wildboeket. Een fabuleuze combinatie, voor iedereen bereikbaar.

Mother of pearl white vase met Wilde bloemen boeket: een betoverende kleurexplosie!


Pot

Naam Mother of pearl white vase
Hoogte 37cm
Diameter 57cm

Plant

Naam Wilde bloemen boeket
Kwaliteit Natuurgetrouw

Achtergrondinformatie

Voor onze Mother of pearl white vase worden schelpen één voor één gesorteerd, op maat geknipt en op de body van de pot ingelegd. Het kleurenspectrum van de schelpen varieert van oranje tot lichtblauw. Zo ontstaat op de pot een naturelle en dynamische tekening. Het boeket bestaat uit allerhande bloemen, varens, takken, bladeren, knoppen en bloesem. Het is een uitbarsting van kleuren en texturen. Het niveau van dit Wilde bloemen boeket is zo hoog dat het nauwelijks van echt te onderscheiden is.