056

Pot Artstone grijs met Dracaena charly

Maandagochtend in een bedompt, muffig kantoor is voor niemand leuk. Het is niet moeilijk daar verandering in te brengen. Gewoon investeren in deze Dracaena charly. Geroemd om zijn luchtzuiverende eigenschappen. Geliefd om zijn schoonheid. Kijk eens hoe die frisgroene, donkergerande bladeren ontspruiten aan de karakteristieke stammetjes. Eenvoudige klasse van wereldformaat. Want de Dracaena Charly is overal een bestseller. Een dag op kantoor is nooit meer hetzelfde. Je haalt ’s ochtends achter je bureau eens diep adem en werkt als een speer je hele ‘to-do-list’ af.

Pot artstone grijs met dracaena charly

Charlie, Hotel, Alfa, Romeo, Lima, Yankee

Dracaena’s staan er om bekend dat het makkelijke planten zijn. Dat geldt ook voor onze charly. Het enige wat je moet onthouden is dat je hem niet direct in de volle zon zet. Daar kan hij niet goed tegen. Hij heeft weinig water nodig. Eigenlijk hoef je hem pas water te geven als de grond kurkdroog aanvoelt. In deze pot Artstone grijs is ook dat geen vereiste. Artstone potten hebben onderin namelijk een uniek drainagesysteem. Dat zorgt ervoor dat een plant altijd de juiste hoeveelheid water krijgt. Hoe makkelijk wil je het hebben? Mijn naam is Charly. Charlie, Hotel, Alfa, Romeo, Lima, Yankee. Dracaena Charly!

Pot Artstone grijs met Dracaena charly: Internationaal geroemde topcombinatie!


Pot

Naam Artstone grijs
Hoogte 70cm
Diameter 37cm

Plant

Wetenschappelijke naam Dracaena charly
Nederlandse naam Drakenbloedboom
Land van herkomst Afrika
Verzorging Makkelijk
Standplaats Halfschaduw
Water Weinig

Achtergrondinformatie

De Dracaenafamilie kent wel meer dan honderd leden. Ze staan erom bekend dat ze meerstammig zijn. Bij Sommige Dracaenasoorten staan de bladeren van de plant dicht op elkaar en vallen over elkaar heen als de huidschubben van een draak. In het wild produceren sommigen Dracaena’s tijdens hun levenscyclus af en toe een helderrode hars. Vandaar de Nederlandse naam Drakenbloedboom. Op kantoor of thuis zul je dat niet snel meemaken.

Prijs

300,-