018

Plantenbak Polymeerbeton Susanna met kunstgrassen

Beton en gras? Wat is daar nou bijzonder aan? De wereld is vergeven van beton en gras! Overal waar we kijken zien we beton en gras! Wat moeten wij met beton en gras? We horen het je zeggen. En dan moeten we even voorzichtig lachen – vergeef het ons – want je hebt beton en gras, en je hebt beton en gras. Daar zit nogal een verschil tussen. Neem deze pot van polymeerbeton. Prachtig toch? En ook nog eens oersterk, hufterproof, vorstvrij, vuilvrij. Kijk dan hebben we het over ultra high performance concrete (UHPC) dat gezien mag worden.

Plantenbak polymeerbeton met kunstgrassen

Stijlvolle versiering

Eigenwijs als we zijn zetten we gewoon gras in deze pot. Trouwens, geen gewoon gras. Kunstgras. Nee, niet om op te voetballen. Maar om mooi te zijn. Niet van echt te onderscheiden. Het gaat je hele leven mee. Ideaal als stijlvolle versiering buiten. Op plaatsen waar het er soms ruig aan toe kan gaan, blijft deze pot plant combinatie fier overeind. Maar hij doet het ook goed in je eigen tuin of gewoon binnen. Of het er daar nou ruig aan toegaat of niet.

Plantenbak Polymeerbeton Susanna met kunstgrassen: ideaal voor overal en altijd!


Pot

Naam Polymeerbeton Susanna
Hoogte 90cm
Diameter 60cm

Kunstplant

Naam Grasplant
Hoogte 40cm
Kwaliteit Mooie vervanger van levende planten

Achtergrondinformatie

Polymeerbeton is ontwikkeld ter vervanging van massief betonnen potten. Deze plantenbak Susanna bestaat uit een mix van beton en polymeer (een harsverbinding), is licht van gewicht, oersterk en bijzonder duurzaam. Kunstgrassen in een pot van polymeerbeton. Het is een combinatie die levenslang meegaat, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Prijs

770,-