012

Palawan round bowl met tulpen mix

De zon schijnt. Mensen lachen. Het lijkt wel feest. Bij ons woedt als het ware een nieuwe tulpengekte. Zoals ooit in de Gouden Eeuw. Kijk maar eens naar deze uitbundige bloemenpracht. Wie wordt daar nou niet blij van? Een explosie van tulpen lijkt het wel. In heerlijke kleuren. Kan op elke plek. Brengt vrolijkheid in elke ruimte. Past ook in elke ruimte, want geloof het of niet, dit zijn kunsttulpen. Kunstwerken, zo zouden we ze ook kunnen noemen. Levensecht, levenskunst, voel maar hoe zacht.

Palawan round bowl met tulpen mix

Futuristische tulpengekte

En dan die Palawan ronde pot, gemaakt van geborsteld roestvrij staal. Doet misschien wel een beetje denken aan een futuristische voetbal. Tulpen in een voetbal. Op de een of andere manier is dat wel een combinatie die helemaal bij Nederland past. Het past in ieder geval bij ons en wellicht ook bij jou. Gewoon proberen. Aarzel niet en maak een plekje vrij voor deze sensationele pot plant combinatie, voor deze waanzinnig vrolijke tulpengekte!

Palawan round bowl met tulpen mix: de tulpengekte is helemaal terug!


Pot

Naam Palawan round bowl
Hoogte 40cm
Diameter 50cm

Kunstbloemen

Naam Tulipa (tulpen)
Hoogte 60cm
Diameter 80cm
Kwaliteit Natuurgetrouw

Achtergrondinformatie

De kwaliteit spat af van deze pot plant combinatie. Het is duidelijk zichtbaar in het roestvrij staal, dat door een vakman met de hand op de bowl is geklopt. Je ziet het ook aan de prachtige, zachte bloemen van het zuiverste zijde. De tekening op deze bloem, deze gevlamde kleurencombi, komt bij levende tulpen alleen voor dankzij een virus. Een afwijking dus, die steeds verder is gecultiveerd.

Prijs

1350,-