009

Antraciet keramiek vase met Acer palmatum Atropurpureum

Nu is het tijd voor een beetje oosterse filosofie. Momijigari is in Japan namelijk de kunst van de esdoornjacht. Niet met een geweer en een roedel honden. Nee, om er naar te kijken en de herfst te omarmen. Het is een Japanse traditie om in het najaar de bergen in te gaan op zoek naar de kleurenpracht van de esdoorn en die in stilte te bewonderen. En als de Japanner er dan ook nog een hert bij ziet, kan het najaar niet meer stuk. Twee krachtige herfstsymbolen bij elkaar.

Japanse esdoorn acer palmatum atropurpureum

Verwelkom deze vriend

Omdat niet iedereen de bergen in kan om esdoorns te omarmen, heeft iedere Japanner wel een Acer palmatum in de eigen tuin staan. Wij gaan nog een stapje verder. Met deze handgemaakte rode Japanse esdoorn in een pot van Antraciet keramiek haal je een schitterende boom in huis. Want waarom niet alle seizoenen genieten van zoveel schoonheid? Doe als wij, omarm deze Japanse esdoorn en verwelkom de herfst als een vriend.

Antraciet keramiek vase met Acer palmatum Atropurpureum : Momijigari in je eigen huis!


Pot

Naam Antraciet keramiek vase
Hoogte 90cm
Diameter 55cm

Kunstplant

Wetenschappelijke naam Acer Palmatum
Hoogte 220cm
Diameter 150cm
Kwaliteit Handgemaakte maatwerk boom. De levensechte bladeren zijn bevestigd op een echte stam.

Achtergrondinformatie

Onze Antraciet keramiek vase heeft een speciale maatvoering waardoor hij in bijna alle interieurs tot zijn recht komt. We hebben de volledige productielijn in eigen beheer en kunnen daarom hoge kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs. De Acer palmatum Atropurpureum kunstboom kan helemaal volgens de wensen van onze klanten opgebouwd worden. Bovenstaande variant is donkerrood/paars. In een andere variant maken we de boom met fris groen blad. Ook prachtig om te zien!

Prijs

1320,-