004

Lubang vase met Peacock feathers natural

Kent u die uitdrukking: zo trots als een pauw? Nou, wij zijn zo trots, op deze Lubang met pauwenveren. De pauw werd vroeger in Europa gezien als doder van gifslangen en verdrijver van demonen. Zijn veren staan nu nog steeds voor schoonheid, trots, wedergeboorte en wijsheid. Wie wil dat nou niet? In het oude China gaf de keizer pauwenveren aan onderdanen als teken van dankbaarheid. Tegenwoordig kun je jezelf op deze schoonheid trakteren. Gewoon, bij Oasegroen.

Lubang vase met peacock feathers natural

Gouden combinatie

Wij leveren pauwenveren als een uitbundige versiering in deze net zo mooie Lubang vaas. Het lijkt wel een gouden combinatie. Lijkt, want de goudkleurige platen zijn gemaakt van messing. De body van de Lubang is van polyester. Die basis is bekleed met veelvormige messing platen. Het resultaat is een uitzonderlijke combinatie. Een combinatie die misschien niet past in elk interieur. Maar als je voor deze Lubang vaas vol pauwenveren kiest, krijg je er geen spijt van. Wat een eyecatcher!

Lubang vase met Peacock feathers natural, omdat overdaad niet schaadt


Pot

Naam Lubang vase
Hoogte 110cm
Diameter 55cm

Vulling

Naam Peacock feathers natural
Hoogte 100cm
Diameter 75cm
Kwaliteit Echte veren

Achtergrondinformatie

Lubang is een Filippijns eiland. De platen in de Lubang vaas lijken op schubben met elk een andere vorm. Ze worden ambachtelijk op maat gemaakt en met veel geduld aan de vaas vastgemaakt. In de Lubang vaas staan echte pauwenveren. Elke pauwenveer is uniek en heeft een eigen kleurenschakering van lichtgroen naar diepblauw. Omdat elke veer een andere lengte heeft, ontstaat er een natuurlijk en evenwichtig beeld.

Prijs

3280,-