043

Lava vase black met Pinus sylvestris Bonsai

De kwaliteit spat ervan af. Deze pot plant combinatie van Lava vase black met Pinus sylvestris Bonsai is een lust voor het oog. Het is één van onze favorieten. Alleen het geoefende oog ziet dat deze bonsaiboom niet echt is. Het is superieure namaak met een stam waarvan de houtstructuur haast tastbaar is. Met perfecte verhoudingen tussen vertakkingen en etages. De naalden zijn zo levensecht dat een eekhoorn zich nog zou kunnen vergissen als hij een nest zou willen maken in deze miniatuur grove den. Wij verkopen deze plant met- en zonder UV-bescherming.

Lava vase black met pinus sylvestris bonsai

Lava erupties

De bijzondere plantenpot Lava vase black versterkt de kwaliteit van deze combinatie. Hij is gemaakt van verschillende materialen. Het opvallende patroon aan de buitenkant krijg je door steengruis en polyester te mengen en in een mal te gieten. De natuurlijke afwerking is ruw, waarbij de inspiratie komt van lava erupties en erosie van rotsen. Deze grote, hoge pot voelt ruw aan en komt massief over. Een mooie combinatie met de verfijnde bonsai!

Lava vase black met Pinus sylvestris Bonsai: Ruwe bolster ontmoet verfijnde kunst!


Pot

Naam Lava vase black
Hoogte 110cm
Diameter 60cm

Kunstplant

Wetenschappelijke naam Pinus sylvestris Bonsai
Nederlandse naam Grove den

Achtergrondinformatie

De Pinus sylvestris wordt in Nederland ook wel grove den of vliegden genoemd. Hij komt in grote delen van Europa en Azië voor. Ook als bonsai is de boom populair. Zeker bij beginnende liefhebbers, omdat deze den makkelijk in het onderhoud is. Nog makkelijker is een kunstbonsai zoals deze met het fraaie vergrijsde hout, de ruwe structuur en realistische details. Deze hele combinatie straalt kwaliteit uit, dankzij het gebruik van de allerbeste materialen en het oog van de meester voor details. Kijk maar eens naar die toplaag van bolmos. Die geeft het geheel een nog natuurlijker uitstraling.

Prijs

1250,-