050

Mother of Pearl black vase met Anthurium Jungle King - pot plant combinatie

Mother of Pearl black vase met Anthurium Jungle King

Deze pot plantcombinatie brengt oceaan en oerwoud bij elkaar. Ariël, de kleine zeemeermin ontmoet Tarzan van de jungle. Zoiets. De Mother of Pearl black vase is als een cadeau van de zee. Hij ziet er bijzonder uit en hij wordt op een bijzondere manier gemaakt. Het begint met een zorgvuldige keuze van de schelpen. Die worden gevouwen, gesplitst, gesorteerd en geslepen. In een werk- en productietekening leggen we vast in welke volgorde de schelpdelen op het lichaam van de pot worden bevestigd. Schelp voor schelp, stukje voor stukje krijgt de pot zo gestalte. Kijk die rijkdom uit de zee eens uitwaaieren over de pot!

Sterke kamerplant

Anthuriums komen voor in het Zuid-Amerikaanse oerwoud. Er zijn wel 600 soorten, met én zonder bloemen. De Anthurium Jungle King heeft geen bloemen. Het is één van de makkelijkste en sterkste kamerplanten die er bestaan. Stevige, dikke bladeren met een groot bladoppervlak. De plant groeit als een rozet. Steeds groeien vanuit het hart nieuwe bladeren. Een ander kenmerk zijn de luchtwortels, onderaan de onderste bladaanzet. Die maken dat het gestileerde, strakke beeld mooi wordt gebroken.

Mother of Pearl black vase met Anthurium Jungle King: als een romantisch rendez vous tussen Ariël en Tarzan!

Pot

NaamMother of Pearl Black vase
Hoogte100cm
Diameter40cm

Plant

Wetenschappelijke naamAnthurium Jungle King
Land van herkomstMidden- en Zuid-Amerika
VerzorgingMakkelijk
StandplaatsHalfschaduw
WaterGemiddeld

Achtergrondinformatie

Deze combinatie ademt natuur. De grootbladderige Anthurium Jungle King en de verfijnde Mother of Pearl black vase vullen elkaar bijzonder goed aan. Het is een aanwinst voor elke huiskamer. De King heeft veel licht nodig, maar liever geen direct zonlicht. Eén keer in de week water geven is voldoende. Zonder veel moeite heb je heel veel jaren plezier van pot en plant!

Uitverkocht