031

Graphic oval bronze vase met Varen mix

Als je van varens houdt is het vaak lastig kiezen uit allerlei soorten en varianten. Gelukkig is zelf uitzoeken niet meer nodig, dankzij deze door Oasegroen samengestelde varenmix van Lova Microsorum diversifolium, Asplenium parvati en Hemionitis Arifolia. Varens die we in het dagelijkse leven respectievelijk Kangoeroevaren, Asplenium en Hartjesvaren noemen. Dit ziet er toch prachtig uit! Wat een plezierige afwisseling van groot, klein en fijn blad. Wat een luchtige, frisse combinatie van groen.

Graphic oval bronze vase met varen mix

Metalen coating

En al dat tropisch groen combineert ook nog eens lekker met deze bijzondere vaas. De basis is kunststof. Die wordt in een mal met ribbelstructuur gegoten. Na het uitharden wordt op die basis een coating van metaal aangebracht. Dan volgt het polijsten. En de mate van polijsten, intensief of oppervlakkig en alles wat daar tussen zit, bepaalt de kleurnuances. Wij vinden de zware golfstructuur van deze pot perfect passen bij de subtiliteit van de varens. Als je van varens houdt, dan verbaast het ons helemaal niet als jouw keuze valt op deze bijzonder fraaie combinatie.

Graphic oval bronze vase met Varen mix: als je van varens houdt!


Pot

Naam Graphic oval bronze vase
Lengte 75cm
Hoogte 26,5cm
Breedte 26,5cm

Plant

Wetenschappelijke namen Lova Microsorum diversifolium, Asplenium parvati, Hemionitis Arifolia
Nederlandse namen Kangoeroevaren, Asplenium, Hartjesvaren
Land van herkomst Tropische regio’s
Verzorging Makkelijk
Standplaats Schaduw, halfschaduw
Water Gemiddeld

Achtergrondinformatie

Het patroon op deze schaal vormt een mooi contrast met de varens. Een voortreffelijke mix van ruwe en fijne structuren. De schaal heeft een zware golfstructuur. Die wordt als het ware verzacht door de fijne structuren en vormen van de varens. Dit trio van verschillende varens creëert een luchtig en gevarieerd groen plaatje. Het bestaat uit een groot- en een kleinbladerige varen en een fijn geveerde varen. Als de planten volgroeid zijn, vormen ze een topcombinatie die bijzonder goed tot zijn recht komt op vensterbanken, tafels of gewoon los in de ruimte. Het is niet alleen mooi, deze pot plant combinatie van varens heeft ook nog eens luchtzuiverende kwaliteiten.

Prijs

570,-