045

Bordo planter white Leopard met Artificial orchideeën en varen mix

Het is niet vreemd waarom we deze prachtige pot white Leopard noemen, ofwel witte panter. Net als het luipaard heeft hij een krachtige, compacte uitstraling die op een sublieme manier wordt gecombineerd met katachtige elegantie. Ook deze pot komt altijd op zijn pootjes terecht. De bovenkant oogt intens wit en kent dan ook een subtiele afwerking met witte hoogglans lak. De onderkant is van eggshell. Dat is een techniek waarbij de gebroken schalen van eendeneieren handmatig worden ingelegd op de pot. Puur vakmanschap, want het kleurenpalet is onovertroffen en er zijn geen naden te zien.

Bordo planter white leopard met artificial orchideeen en varen mix

Mix kunst

In zo’n mooie pot komen alle planten natuurlijk bijzonder goed tot hun recht. Voor deze pot plantcombinatie kozen wij voor een mix van kunstorchideeën en -varens. Waarom? Nou, het zijn kunstplanten van de allerhoogste kwaliteit en door deze twee soorten te mengen krijg je een boeiende wisselwerking tussen kleuren en lijnen. Daarbij hebben de orchideeën een zijdeachtige zachtheid terwijl de bladeren van de varens meer haarachtig aanvoelen. Probeer het zelf. Gewoon even aaien die planten.

Bordo planter white Leopard met Artificial orchideeën en varen mix: Een combinatie om te aaien!


Pot

Naam Bordo planter white Leopard
Hoogte 55cm
Diameter 55cm

Kunstplant

Naam Orchideeën met varen mix

Achtergrondinformatie

Het spreekt haast vanzelf dat deze combinatie nauwelijks onderhoud nodig heeft. Af en toe voorzichtig afstoffen is voldoende. Dan behoud je ook het mooie contrast van kleurige bloemen met het frisgroene van de varens. En als je goed kijkt zie je het pantermotief van de eggshell op de pot terugkomen in de kleuren van de orchideeën. Dit is kortom een combinatie waarin je steeds nieuwe dingen ontdekt en die dus nooit verveelt.

Prijs

1070,-