051

Bladzilveren pot Warm silver met Kentia howea forsteriana

Het is algemeen bekend dat kantoorbeplanting een bijzonder positieve invloed heeft op de werkomgeving. Denk aan een gezonder leefklimaat, uitgebalanceerde luchtvochtigheid, minder stress. Onze Kentia howea forsteriana is daar een prachtig voorbeeld van. Oorspronkelijk komt hij van Lord Howe Island. Een Australisch eiland dat bekend staat om zijn bijzondere planten en dieren. De Kentia palm werd aan het eind van de 19e eeuw erg populair in de westerse wereld. Zo stond de Britse koningin Victoria erop dat overal waar zij verbleef een Kentia in de buurt was.

Bladzilveren pot warm silver met kentia (howea) forsteriana

Zilveren uitstraling

Nog steeds is deze palm een gewilde plant. In klassieke hotels als de Ritz in London of Plaza in New York zijn het de elegante Kentia’s die de sfeer in de lounge bepalen. Anno nu is de robuuste Kentia palm bijna overal, in elk kantoor op zijn plaats. Dat is ook logisch, want kijk eens goed naar de foto: wat een schoonheid. En wat komt hij goed tot zijn recht in deze pot met z’n warme, zilveren uitstraling. Een pot plantcombinatie om van te dromen. Wist je dat deze plant nauwelijks verzorging nodig heeft? Mensen die werken in de buurt van een Kentia zijn gelukkige medewerkers. Wij gunnen het iedereen van harte.

Bladzilveren pot Warm silver met Kentia howea forsteriana: Een prachtige palm voor gelukkige medewerkers!


Pot

Naam Bladzilver Warm silver
Hoogte 90cm
Diameter 34cm

Plant

Wetenschappelijke naam Kentia howea forsteriana
Nederlandse naam Kentia palm
Land van herkomst Australië
Verzorging Makkelijk
Standplaats Halfschaduw
Water Gemiddeld

Achtergrondinformatie

De Kentia palm kan goed tegen weinig licht, weinig vocht en wat lagere temperaturen. Maar als je hem op een halflichte plaats zet, zonder direct zonlicht, dan voelt hij zich het beste. Bij een kamertemperatuur, met niet teveel water, kan hij in de loop van tijd uitgroeien tot een prachtige boom. De Kentia palm heeft de potentie om de oogappel van elk kantoor te worden. De lieveling van alle medewerkers.

Prijs

400,-