052

Bladzilveren pot Deep earth met Dracaena compacta

Wees niet bang voor deze Drakenbloedboom. Hij spuwt geen vuur als de draken uit Game of Thrones. Je hoeft niet als Sint Joris met hem te vechten. Nee, onze vriendelijke Dracaena compacta is vooral mooi. En dienstbaar, met zijn luchtzuiverende eigenschappen. De bladeren van de plant staan dicht op elkaar, vallen over elkaar heen als de huidschubben van een draak. Vandaar de naam. Sommigen Dracaenasoorten produceren tijdens hun levenscyclus af en toe een helderrode hars: het drakenbloed.

Bladzilveren pot deep earth met dracaena compacta

Tropisch accenten

Met deze Drakenbloedboom uit Zuid-Afrika geef je tropische accenten aan elk kantoor. Zeker in deze bladzilveren pot met diepe aardetinten. Een staaltje hartverwarmend vakmanschap van de creatieve Vietnamese ambachtslieden waar wij nauw mee samenwerken. De Dracaena is bijzonder makkelijk te onderhouden. Zet hem in het licht, maar niet in direct zonlicht, niet teveel water en de plant doet het perfect. Je hebt er verder geen omkijken meer naar. Al blijf je er haast vanzelf wel regelmatig naar kijken natuurlijk. Gewoon, omdat hij zo mooi is. Een ideale kantoorplant.

Bladzilveren pot Deep earth met Dracaena compacta: Drakenbloedboom in hartverwarmend vakmanschap!


Pot

Naam Bladzilver Deep earth
Hoogte 90cm
Diameter 34cm

Plant

Wetenschappelijke naam Dracaena compacta
Nederlandse naam Drakenbloedboom
Land van herkomst Afrika, Zuid Amerika en Zuidoost Azië
Verzorging Makkelijk
Standplaats Halfschaduw
Water Gemiddeld

Achtergrondinformatie

De Dracaena compacta is makkelijk te onderhouden. Zet hem op een lichte plek in een ruimte met een temperatuur van 15 tot 24°C. Kamertemperatuur inderdaad. Hij heeft weinig water nodig. Twijfel je? De plant geeft zelf aan hoe hij zich voelt. Hij hoort diep groene bladeren te hebben. Zijn ze gelig? Dan krijgt de plant teveel water. Bruine randen: te weinig water. Bruine plekken: teveel licht. Bleke bladeren: te weinig licht. Simpel toch? Door de plant te lezen, krijg je vanzelf groene vingers.

Prijs

400,-