064

Bladzilveren pot Copper met Philodendron imperial red Bush

Mensen die op school Grieks hebben gehad, weten natuurlijk dat Philodendron ‘Liefde voor de boom’ betekent. Philo staat immers voor liefde of passie. Dendron is Grieks voor boom. Zo, nou weten de niet gymnasten het ook. Laten we de naam van de Philodendron imperial red Bush eens verder vertalen. Imperial staat voor keizerlijk. Red bush betekent rood bos. Met andere woorden, we hebben het hier over het bomen minnende keizerlijk rood bos. Nou, die naam doet deze plant wel eer aan.

Bladzilveren pot copper met philodendron imperial red bush

PhilobladzilverenpotCopper

Kijk maar eens goed wat een pracht! Wat een mooie grote bladeren. Glanzend groen met rode tinten en een gepassioneerde rossige weerschijn. Deze plant komt oorspronkelijk uit de regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. Het is een aanwinst voor elk kantoor. Geef hem lekker de ruimte, zodat hij in volle glorie kan stralen. En wat vormt hij een geweldige combinatie met deze bladzilveren pot met koperen gloed. De koperkleur versterkt het rood in de bladeren van deze Philodendron imperial red Bush. Alsof ze voor elkaar gemaakt zijn: de PhilobladzilverenpotCopper.

Bladzilveren pot Copper met Philodendron imperial red Bush: de liefde tussen een keizerlijk rood bos en een waanzinnig mooie koperkleurige plantenpot!


Pot

Naam Bladzilver Copper
Hoogte 90cm
Diameter 34cm

Plant

Wetenschappelijke naam Philodendron imperial red Bush
Land van herkomst Regenwoud, Zuid-Amerika
Verzorging Makkelijk
Standplaats Zonnig, halfschaduw
Water Gemiddeld

Achtergrondinformatie

Onze vriend de Philodendron imperial red Bush doet in het dagelijkse leven niet moeilijk. Het is een supersterke plant die geeft en geeft. Liefde en schoonheid. Hij vraagt nauwelijks iets terug. Ja, een ruime plek met half zon, half schaduw. Gemiddeld water, waarbij hij het fijn vindt als de grond steeds een beetje vochtig is. Verder niks. Zo’n vriend willen we allemaal wel hebben!

Prijs

400,-