069

Bladzilver Light gold vita vase met Aloë Vera barbadensis

Na de aanschaf van deze pot plantcombinatie hoef je eigenlijk niet meer naar de apotheek of drogisterij. Praktisch alles wat je nodig hebt aan medicijnen en verzorging zit namelijk in deze plant. Hij bevat zo’n vijfenzeventig verschillende vitamines, mineralen en andere waardevolle bestanddelen. Aloë Vera wordt gebruikt om wonden te genezen. Het is effectief tegen schimmels, zweren, abcessen, brandwonden, insectenbeten en artritis. Er zijn medicijnrecepten bekend van 1500 voor Christus waarin de helende werking van de plant al werd geroemd.

Aloë Vera barbadensis in een ronde mat gouden vaas

Lelie van de woestijn

Van oorsprong komt de Aloë Vera barbadensis voor op het Arabisch schiereiland en in Noord-Afrika. Inmiddels heeft deze ‘Lelie van de woestijn’ zich verspreid over alle werelddelen met een passend klimaat. Aloë is afkomstig van het Arabische woord alloeh, wat schitterende, bittere substantie betekent. Moslims zien deze geneeskrachtige plant als een symbool van geluk. Hij kan ook nog eens in korte tijd enorm veel vocht opslaan. Ideaal voor een woestijnplant natuurlijk. Die kwaliteiten hebben al veel woestijnreizigers het leven gered. Als deze plant al niet bestond, zou hij moeten worden uitgevonden.

Bladzilver Light gold vita vase met Aloë Vera barbadensis: altijd een medicijnkast die geluk brengt bij de hand!


Pot

Naam Bladzilver Light gold vita vase
Hoogte 110cm
Diameter 55cm

Plant

Wetenschappelijke naam Aloë Vera barbadensis
Nederlandse naam Aloë Vera
Land van herkomst Midden-Oosten
Verzorging Makkelijk
Standplaats Halfschaduw
Water Gemiddeld

Achtergrondinformatie

Aloë Vera barbadensis is de ideale plant voor op kantoor of thuis. Je hebt er geen omkijken naar. En hij is prachtig om te zien. Wij zijn echt enthousiast over deze pot plantcombinatie. Kijk nou eens op je gemak naar dat vitale lichtkleurig goud van de pot gecombineerd met die subtiele groentinten van de Aloë Vera. Pure klasse.

Prijs

900,-