030

Antraciet runner met Philodendron red bush

Het is helemaal niet raar dat de Angelsaksen de Philodendron red bush, Philodendron rood bos noemen. Kijk eens naar die rode gloed aan de onderkant van de bladen, de paars-rode stelen, de rossige wortels die allemaal spectaculair contrasteren met het schitterende groen van die spits toelopende, leerachtige bladeren waarin het sierlijke nervenpatroon zo mooi tot zijn recht komt. Alles ademt krachtige eenvoud.

Antraciet runner met philodendron red bush

Tijdloze set

En wat doet de Philodendron red bush het goed in deze pot van glimmend antraciet die oogt als een zwarte spiegel. Plant en pot vormen een rustige, warme, tijdloze set, een haast amoureuze ontmoeting van bordeauxrood met antraciet. De Philodendron is een gemakkelijke plant. Zet hem in de schaduw of halfschaduw, geef hem regelmatig water, maar niet teveel, af en toe wat plantenvoeding erbij. Klaar! Hij zal je zijn dankbaarheid tonen door altijd te blijven stralen.

Antraciet runner met Philodendron red bush: de ultieme rood-zwart combinatie


Pot

Naam Antraciet runner
Hoogte 70cm
Diameter 37cm

Plant

Naam Philodendron red bush
Land van herkomst Centraal Amerika, oerwouden
Verzorging Makkelijk
Standplaats Schaduw, halfschaduw
Water Gemiddeld

Achtergrondinformatie

Deze pot plant combinatie komt uit de Ready to go serie van Oasegroen. De prijzen voor de planten en potten uit deze reeks staan vast. Die zijn inclusief seramis (een verzorgingssysteem voor planten op basis van kleikorrels) en binnenbak. Zodoende is een item uit de Ready to go serie altijd zeer betaalbaar en inwisselbaar. Heb je genoeg van een pot en/of plant? Kies een andere en ruil het om. Ready to go is bijzonder geschikt voor gebruik in kantoren en/of ruimtes waar vooral de functionaliteit van het groen voorop staat.

Prijs

300,-